Σάββατο 7 Μαΐου 2011

ΝΕΑ ΣΥΝΘΕΣΗ-LAYOUT

Καλησπέρα!Άλλη μια σύνθεση αναρτώ για το μάθημα της Μελένιας που αφορούσε τα χρώματα!!Λίγο με τα χρώματα έχω ένα θεματάκι επειδή δυο τρια είναι τα αγαπημένα μου και θέλω να τα χρησιμοποιώ παντού με αποτέλεσμα να είναι σύχνα αταίριαστα!Σήμερα έκανα 2 συνθεσεις για να εξασκηθώ στο συγκεκριμένο μάθημα!Την 2 θα την αναρτήσω, αλλα σε άλλο post!Λοιπόν ελπίζω να έχω καταλάβει τα βασικά και να σας αρέσει.Καλή σας νύχτα!

8 σχόλια:

  1. δεν ξερω αλλα μου αρεσουν οι συνθεσεις σου. ειναι αυτες που θα ηθελα να κανω και εγω. οχι πολυ φορτωμενες, αλλα .... δεν ξερω, απλα πολυ ομορφες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να σαι καλά πηγή μου!!πάντως η σύνθεση τελίκα εχεί να κάνει και με τη διάθεση μας!ανακάλυψα επίσης οτι όσο πιο πολύ το παιδεύω δεν μου βγαίνει αυτό που θέλω!ενώ σε κάποιες στιγμές που ενεργώ αυθόρμητα είναι καλύτερο το αποτέλεσμα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. συμφωνώ με τα κορίτσια!οι συνθέσεις σου είναι αυθόρμητα απλές και τέλειες!μπράβο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ερίνα μου πολύ όμορφη δουλειά!! Χτες μόλις που συναντήθηκα με τα κορίτσια συνειδητοποίησα ότι το blog αυτό είναι δικό σου!!! Έχεις φτιάξει πολύ όμορφα πράγματα!!!!
    Καλή συνέχεια κ εύχομαι να βρεθούμε κ από κοντά μία μερα να πιούμε καφεδάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μου αρεσει η συνθεση σου
    να χαιρεσαι τον μικρουλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μαίρη μου σε ευχαριστώ!!στην επόμενη συνάντηση σας υπολογίστε και μένα!!Θα χαρώ να τα πούμε πάλι απο κοντά!!!Να σαι καλά ειρήνη μου!!!Σε ευχαριστώ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ερίνα μου πολύ όμορφη σύνθεση! Όμορφα χρώματα και αγορίστικο στυλ! Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ευχαριστώ Χριστίνα μου!Να 'σαι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for the lovely comments....