Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Mini album..









Μια δεύτερη ανάρτηση για σήμερα και είναι ένα μίνι album που κάναμε στο τελευταίο μάθημα της Μελένιας!!Το κιτ είναι η σειρά "FOR THE RECORD" της ECHO PARK που προμηθευτήκαμε από το online κατάστημα της Λενας Enjoy Scrapping!!Οι φωτογραφίες που χρησιμοποίησα ήταν από το γάμο μου και το αλμπουμάκι το έκανα λίτο καθώς τα χαρτιά ήταν ιδιαίτερα και έντονα οπότε πιστεύω δεν ήθελαν κάτι υπερβολικό!Ελπίζω να σας αρέσει!!!Καλό σας βράδυ!!!

11 σχόλια:

  1. Ερίνα είναι ΦΟΒΕΡΟ!!! Τι βλακείες μου έγραψες οτι δεν τα κατάφερες...!!!μα είναι τέλειο!!!ακριβώς αυτό που έλεγε και η Μελένια, επειδή τα χαρτιά είναι έντονα να κρατήσουμε το υπόλοιπο απλό, εσύ το κατάφερες στο 100%!!!!Μου αρέσει πολύ πολύ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγω καλή μου Αλίκη νομίζω ότι είναι πιο απλό απο όσο έπρεπε!!Πάντως σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!!!!!!Καλο βράδυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελειο είναι ... πολλές φορές το απλό είναι πιο εντυπωσιακό ... εστιάζει το μάτι στην φώτο,και όχι στα μπιχλιμπίδια!!! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το έκανες απλά υπέροχο!!! Τέλεια δουλειά, μου άρεσε πάρα πολύ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ερίνα αυτά τα χαρτιά είναι καταπληκτικά!!!τα έχω τσακίσει!!!το άλμπουμ είναι όμορφο και καλά έκανες που δε το φώρτωσες πολύ έτσι υπάρχει ισοροπία και τα χαρτιά φαίνονται καλύτερα και οι φωτογραφίες!!!μπράβο σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευχαριστώ πολύ κορίτσια για τα όμορφα σχόλια σας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. What a fabulous mini I love it. Each page is perfection such great elements. Well don you !

    Marie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. εχω ενθουσιαστει!!το εκανες παρα πολυ ομορφο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Eυχαριστώ Ευδοκία μου!!!Ας είναι καλά η δασκάλα μου!!!!!!!!!!!!!!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for the lovely comments....