Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

LAYOUT..ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΕΝΤΕ...


Γεια σας..Τελικά δεν άντεξα και έφτιαξα ακόμη ένα layout για την πρόκληση που έβαλε η Eλίνα από το Get Creative ..Η πρόκληση ήθελε να φτιάξουμε μια σύνθεση με οδηγό το όμορφο της sketch και με μια ή δυο φωτογραφίες κοριτσίστικες... γυναικείες..Χρησιμοποίησα μια φωτογραφία με τον εαυτό μου πριν 6χρόνια (χοχοχο πέρασαν κιόλας..) την ημέρα του γάμου μου..Η λήψη της φωτογραφίας με δυσκόλεψε αρκετά καθώς η μαυρίλα συνεχίζετε..Μα που ζούμε στην Αγγλία...Στην Κρήτη τόσες μέρες χωρίς ήλιο...με κρύο και βροχή..Ελπίζω να μπορείτε να την δείτε και να μην είναι τόσο χάλια!!Wow αυτή ήταν και η τελευταία πρόκληση που συμμετέχω, άλλωστε σήμερα είναι και η τελευταία ημέρα ανάρτησης των δημιουργιών..ότι προλάβαμε προλάβαμε..χαχαχαχα άντε και στις επόμενες με το καλό..Να περνάτε όμορφα!!Φιλιά πολλά!!!Τα λέμε σύντομα!!!

16 σχόλια:

  1. Καλησπερα Ερινακι!!ετσι θα σε λεω.....ο τιτλος σου φοβερος!!!!η συνθεση πολυ ομορφη και η φωτο υπεροχη!!φιλια..και οσο για ηλιο θα περιμενουμε το καλοκαιρι που λεει και ο γιος μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ερινάκι αν και της τελευταίας στιγμής η σύνθεσή σου είναι μια χαρά στημένη και με καλή επιλογή χαρτιών! Σε ευχαριστούμε για όλες τις συμμετοχές στις προκλήσεις!!! Καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. I look at it this way soon it will be so hot we will be complaining about the heat so let's enjoy the cold and get creative when the sun isnt out!! hahaha
    your layout is lovely and so are you.
    Thank you for all you support this month
    hugz
    irini

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ όμορφο και εσυ εισαι πολύ γλυκια στη φωτογραφια!Καλή επιτυχια!!!!:))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πολυ ομορφη..ο τιτλος σουπερ..πολυ ομορφα χαρτια..καλο σου βραδυ..πολλα φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για ακόμη μια φορά σας ευχαριστώ κορίτσια!!!Να περνάτε όμορφα!!!Φιλιά σε όλες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Hello pretty woman ! You are indeed ! Such a lovely layout and filled withj beautiful colours and pretty papers. Thanks for sharing and your continued support at Get Creative and good luck.

    Marie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. όμορφη με υπέροχα χαρτιά!!!!καλή επιτυχία!!!!και καλό μήνα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλό μήνα Αγάπη μου γλυκιά!!!! Η σύνθεση σου είναι εξαιρετική, τέλειοι συνδυασμοί, άψογα χρώματα, όμορφη φωτογραφία!!! Σας φιλώ όλους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε καλά ότι σε σκεφτόμουν και θα σου έστελνα mail..xaxaxaxa..καλό μήνα ζουζούνι μου σε ευχαριστώ!!!Φιλιά πολλά!!!

      Διαγραφή

Thanks for the lovely comments....