Σάββατο 12 Απριλίου 2014

LOVE YOU BOY!!!!!



Καλησπέρα!!!!Σήμερα είναι μέρα ξεκούρασης και ησυχίας οπότε είπα να κάνω άλλη μια ανάρτηση με την τελευταία μου σελίδα!Τελευταία ο δημιουργικός οίστρος είναι μεγάλος αλλά πρέπει να τον καταλαγιάσω λίγο γιατί τα άλμπουμ γεμίζουν και θέλω να έχω χώρο για μερικά ακόμη!Οπότε πρέπει λίγο να αλλάξω πορεία..Σκέφτηκα λοιπόν να ξεκινήσω ένα άλμπουμ με συνθέσεις σε πιο μοντέρνο ύφος από τα πρώτα χρόνια του Γιώργου..Άλλωστε από εκείνα τα χρόνια οι συνθέσεις μου είναι σχεδόν ανύπαρκτες μιας και δεν είχα ιδέα για το scrapbooking...Αλλά και όταν το πήρα είδηση ξεκίνησα από την ηλικία που ήδη ήταν ο μικρός!!Οπότε θα προσπαθήσω να κάνω μερικές σελίδες πιο μωρουδίστικες και πιο clean & simple...το βάζω σαν εγχείρημα να δω αν θα το καταφέρω...να ξεκολλήσω και λίγο από τον τελευταίο πανικό του mix-media...Αυτά βέβαια για την επόμενη φορά...Γιατί εδώ πάλι θα σας δείξω μια σύνθεση που έκανα με μια τεχνική που έμαθα από τα pop &colours!Το χρώμα το εμπνεύστηκα από την πρόκληση του whitewith1 που γι'αυτόν το μήνα το χρώμα του είναι η μέντα!!!Αυτά τα λίγα για σήμερα!!!Τα λέμε πάλι σύντομα!!Φιλιά πολλά!!
Hello all!This is my new page for the new challenge at whitewith1!This month's colour is mint!So here is my page!!!I hope you like it!!

13 σχόλια:

  1. Πολυ ωραια σελίδα Ερίνα!!! Μου αρέσουν πολυ τα γράμματα στο background, δίνουν ωραιο αποτέλεσμα!
    Σκέφτομαι κι εγω να αλλαξοπιστησω για cas, βλεπω τα crate paper και λιγωνομαι. Λες να την κανουμε παρέα τη στροφή; :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Your layout is beautiful Erinaki, but you forgot the #1 rule of all the challenges at Challenge YOUrself is to include YOU in the layout.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είσαι η βασίλισσα του χρώματος τέλος!!Πολύ ωραία σελίδα με υπέροχες λεπτομέρειες!Περιμένω πως και πως να δω τι cas σελίδες θα φτιάξουν τα χεράκια σου!Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. What a fun page! I just love how you have done your background, I might just have to borrow this technique! Thanks for joining us at WW1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι πάντα καλό να δοκιμάζουμε καινούρια πράγματα... κι εγώ στην ίδια φάση βρισκομαι. Βεβαια δεν το συζητάμε ότι κάνεις φανταστική δουλειά με τα χρώματα!!!!! Και σίγουρα θα μας λείψει, αμα αρχίσεις το cas! Αλλά είμαι βεβαιη ότι και σ' αυτό θα μας χαρίσεις πολύ όμορφα πράγματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. φανταστική σελίδα! λατρεύω και εγώ το χρώμα και μ' αρέσει πολύ η σύνθεση αυτή! να προσπαθήσεις και το cas γιατί όχι? μια χαρά σε πάει ο οίστρος σου! :-) καλή επιτυχία!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. WOW!!! love this is so vivid in colour!!! Thank you for playing along with WW1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Fabulously bright, fun and funky! Love it! I hope you'll join us at WW1 again next month!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. bright and beautiful..fantabulous background. thanks for joining us at WW1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. oooohhh! LOVING that background!
    Very cool!
    Thanks for joining us at WW1.. would love to see what you come up with for next months colour. :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Fabulous layout!! Thanks for playing along this month. :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for the lovely comments....