Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

2014 Moments in one Photograph!!!!

The image for the challenge..

My page!!

A closer view...
Γεια σας!!!Σήμερα θα σας δείξω μια σύνθεση που έφτιαξα με έμπνευση από την πρόκληση που έβαλε η Μelenia για το 13arts blog!Η σύνθεση δεν είναι μόνο επηρεασμένη από την εικόνα αλλά γενικά από το φοβερό στυλ της Μελένιας!!Δεν θέλω να πω πολλά γιατί θα λέει ότι υπερβάλω...αλλά πραγματικά την υπερθαυμάζω για την δημιουργικότητα της αλλά και για την δυνατότητα της να μετατρέπει μια σελίδα σε ένα μικρό αριστούργημα!!Με αυτή τη σύνθεση  κρατάω τις όμορφες στιγμές που περάσαμε το 2014...Και αν είχαμε μικρές δυσκολίες δοξάζω καθημερινά το θεό που ήταν τόσο μικρές...Μακάρι όλα τα χρόνια μας να κυλάνε τόσο ήρεμα γεμάτα υγειά μικρές ευτυχισμένες στιγμές και πολύ Αγάπη....Αυτά μου αρκούν και μου περισσεύουν!!!!Γιαυτό λοιπόν η σύνθεση αυτή είναι για το μοναδικό μου αστέρι!!!!2014 στιγμές μαζί του και ακόμη περισσότερες!!!Λίγο αδικώ τον αγαπημένο μου σύζυγο...Αλλά καταλαβαίνει απόλυτα γιατί έτσι νιώθει και αυτός!Με αυτή την σύνθεση συμμετέχω και στην πρόκληση του scrapsnpieces που είναι για το 2014!!!Σήμερα λοιπόν από την ηλιόλουστη πόλη μας σας εύχομαι να περνάτε υπέροχα αυτές τις μέρες...Και γρήγορα να ξεπεράσετε ότι δύσκολο σας συμβαίνει!!Θα τα πούμε σύντομα πάλι!!!Φιλιά πολλά!!!!
This is a page inspired from the December challenge at the 13arts blog!!The photo of Melenia's reminds me the winter so i used a photo of last new's year day...I also used lot of yarns!!At the page you can see two masks!!!As you can see i also used acrylic modeling paste(Ayeeda Medium).And of course the mists are from 13arts shop!!!!Thank you for stopping by!!!See you all soon!!!!

9 σχόλια:

  1. Ερινάκι μου... Κα-τα-πλη-κτι-κο...Νομίζω απο τα καλύτερά σου!! Όσο για τη Μελένια άστη να λέει...Το ταλέντο της δεν χωρά σε υπερβολές...Καλή επιτυχία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ερινάκι μου τρελαίνομαι! όλα αυτά τα πραγματάκια εκεί πάνω, είναι τόσα και όμως είναι το αποτέλεσμα τόσο αρμονικό! καλή επιτυχία, αν και σίγουρη όπως πάντα!, και ευχαριστούμε που και αυτόν τον μήνα έπαιξες μαζί μας! καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αχ βρε Ερίνα, τόσο καλά λόγια για μένα, σ' ευχαριστώ παρα πολύ!
    Πολύ μεγάλη ενθάρρυνση να ακους ότι η δουλειά σου εμπνέει και να βλέπεις και το όμορφο αποτέλεσμα της εμπνευσης!

    Τι να πω για τη δημιουργία σου, όπως είπαν τα κορίτσια είναι καταπληκτική!! Ευχαριστούμε που έπαιξες στο 13 arts & στο ScrapsNPieces!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. oh my gosh, I LOVE your background work! The composition is amazing as well and I like how you arranged those bits so perfectly on the page. Cute photo too! Thanks for joining us at 13arts!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ερινα μου για άλλη μια φορά θαυμάζω την γλυκιά αίσθηση που πετυχαίνεις στις συνθέσεις σου με το ήρεμο και ΠΟΛΥ ενδιαφέρον φόντο που δημιουργείς!! Σου εύχομαι όλα σας τα χρόνια να είναι όπως τα περιγράφεις και να έχεις μια υπέροχη χρονιά σαν αυτή που πέρασε!! Εισαι πάντα απο τις αγαπημένες μου συμμετοχες και περιμένω κάθε φόρα να βλέπω τις όμορφες σελίδες σου ( ...μέ εχεις κακομάθει :-) ) !! Ευχαριστούμε πολύ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. So happy you played with us at 13@rts. Your layout is magnificents, I adore it! Thank you so very much <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Awesome take on the challenge! Love all the fun details! xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Simply Stunning!! Love the combination of colors and textures you have used! Thanks for joining us at 13 Arts!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for the lovely comments....